Acid butiric=fara cancer de colon

0

ACID BUTIRIC = Fara cancer de colon

Ai auzit de multe ori ca sanatatea florei intestinale este foarte importanta, ca burta e al doilea creier, ca trebuie sa ai grija de bacteriile tale ca sa aiba si ele grija de tine si de aia trebuie sa mananci fibre, ca sa fie bacteria extaziata.
Dar de ce?
Bacteria mancatoare de fibre face acid butiric (un acid gras cu lant scurt) iar celulele colonului se hranesc preponderent cu asta.
Hranesti astfel colonul cu ce trebuie = nu faci cancer de colon.

Prea tare!
Nu stia lumea de treaba asta?
Ba da, de 200 de ani! Atunci au descoperit ca UNTUL (butter) contine 3-4% acid butiric.
Se mai gaseste si in parmezan.
Intamplator aceste 2 alimente sunt si unele bogate in vitamina K2 care iti curata calciul de pe vasele de sange si-l baga in oase.

Deci daca te decizi sa mananci o data pe zi, pentru a-ti vindeca insulino rezistenta, ficatul gras, obezitatea, poti sa mananci unt, intre mese, cand ti se face foame. Asa feresti stomacul de gastrita si feresti colonul de cancer. (sper ca intelegi ca-l mananci gol, nu pe paine!!!!!)
Untul nu genereaza insulina, deci pentru corpul tau ca mananca grasime de pe fundul propriu sau din unt e acelasi lucru.

Nu spun acum sa nu mai mananci fibre, ca face bacteria ca maimuta nebuna, turbata la gratii… Cand ajunci la masa aia mare, pe care o iei o data pe zi, incepi cu o salata mare verde (kale, spanac, laptuci, varza, etc), nuci, sau ceva varza murata. Salata va hrani bacteria dar iti va da si magneziu, care si asta e smecherie intergalactica.

Ideal este sa ai acid butiric din ambele surse: din unt si parmezan si de la bacteria mancatoare de salata, nuci si varza murata.

Aproape ca uitasem: SLABESTI de la acidul butiric! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here