Alina

1

Bună,
Aceasta este povestea mea 😊
Mă numesc Alina, am 30 de ani, 165 cm, și pornesc cu topitul kilogramelor de la nr.de 79.La 29 de ani am nascut-o pe fetița mea, Ana, și în urma unor analize de rutină pe care le-am făcut la câteva luni după naștere, (aveam o permanentă stare de oboseală cronică, pe care inițial am pus-o pe baza faptului că nu dorm…pt.că….copilul), am descoperit că am hipertiroidie.
Dr.endocrinolog mi-a sugerat sa renunț la carbohidrati și zahăr.
Eu am mai ținut în 2013 dieta Dukan, cu ajutorul căreia am dat jos cele 23 de kg.pe care le aveam in plus.
Dar, în 5 ani, care include și sarcina, am pus 19 kg înapoi.
Așadar, inițial m-am gândit să reîncep dieta Dukan, dar imi era efectiv greață, numai când mă gândeam la ziua pură de proteină slabă, pe care trebuia să o țin 1 zi da și una nu (bleah).
Am căutat pe Google fel și fel de diete, și mi-a atras atenția acest celebru Intermittent Fasting. Și mai ales combinat cu dieta ketogenică sau low carb…Am zis să încerc.
Am început cu intervalul 16/8, în 10 aprilie 2018 (după Paște, am așteptat să dispară toate tentațiile), am mers pe acest interval 2-3 luni, apoi am început cu intervalul 18/6, 20/4, tot așa 2-3 luni.Dupa aceste aproximativ 6-7 luni, de IF combinat cu ketogenică am dat jos 10 kg.Urmatoarele 4 kg, le-am topit cu IF 23/1, dar recunosc ca fiind sărbătorile de iarnă, am mai și “sărit calul “, nu am mai ținut IF cu ketogenică, a fost IF combinat cu de toate.
Dar, acum am revenit pe IF 20/4, combinat cu ketogenică.
Mai am 10 kg de topit, și sper să dispară ” până la vară.

79kg:

66kg:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here