America se scufunda sub propria greutate

0

AMERICA SE SCUFUNDA SUB GREUTATEA PROPRIE

Americanii au facut ceva de necrezut si complet iresponsabil:
Au privatizat STATUL!
Au permis marilor multinationale sa finanteze campanii electorale, programe de cercetare stiintifica, universitati, asociatii medicale, practic marile corporatii sunt in tot si-n toate.

Agricultura primeste sudventii pentru culturi de cereale care face siropul de porumb (un fel de zahar de-al lor) aproape gratis si atunci este folosit pe scara larga la orice.
Sunt foarte putini crescatori de legume pentru ca nu pot concura culturile de porumb sustinute de stat.
Evident ca porumbul Monsanto e modificat genetic pentru a rezista ierbicidelor care prajesc toate celelalte plante din jur.
Mai departe porumbul modificat genetic si stropit cu pesticide este dat ca furaje unor animale inbibate de antibiotice si anabolizante.

Toate astea ajung pe mesele americanilor prin cateva retele de fast food, care fac o adevarata inginerie chimica pentru a-i tine pe astia mereu flamanzi si doritori de mai mult fast food.
Cine crezi ca asigura pranzul in scoli si facultati? Lanturile fast food.

Nu-i nimic ca dupa ce se fac cat China ajung la sectorul medical, care desi nu acopera cu asigurari medicale pe toata lumea din tara este ca procent din PIB de 3 ori mai mult decat in Romania. (si aproape dublu fata de UE)

De ce cheltuiesc atatia bani si de ce sunt inca atat de bolnavi si obezi?
Pentru ca marile corporatii sunt si in sistemul sanitar si de asigurari si fac norme pentru ca pacientii sa fie nevoiti sa faca o gramada de proceduri si investigatii de care nu e nevoie.
Sistemul nu este unul de “sanatate” ci unul de management al bolii. Boala face bani, sanatatea nu!
Daca nu ai diabet, obezitate, cancer, boli cardiovasculare, sectorul medical pierde interesul pentru tine, pentru ca nu le dai nimic.

America are cel mai mare buget al apararii din lume si bugetul “sanatatii” este cu 60% mai mare!
Nu din cauza razboaielor au ajuns sa aiba datorii la care nu-si mai permit sa plateasca dobanzile, ci din cauza ZAHARULUI (siropului de porumb) si restul cerealelor care a facut din ei cea mai obeza natie, doar ca sa poata profita marile corporatii din agricultura, industria fast food si big pharma.
Este inadmisibil sa dai un sfert din bugetul public pe sanatate si degeaba!
Nici nu au cum scapa pentru ca toate aceste companii gigant au o putere de lobby (de spaga) fantastica si au in buzunarul de la blugi fiecare 2-3 congressmen.
Ma, cum dracu sa aiba ca partener Asociatia Cardiologilor Americani pe Coca Cola, cand zaharul provoaca problemele cardiace?
Cum dracu sa spuna Asociatia Diabetului sa consumi carbohidrati?
Intr-un mediu atat de viciat de coruptie atat de profunda, nu-mi ramane decat sa ma intreb cand se vor scufunda, nu daca.

Ce ne ramane noua de facut?
Sa ne uitam bine la ce fac ei si sa facem fix pe dos. In principal la treaba cu cerealele si carbohidratii.
Avem dreptul la sanatate si pretul pe care trebuie sa-l platim este cunoasterea.
Nu ne putem astepta ca doctorii sa ne invete sa fim sanatosi pentru ca ei nu sunt decat administratori de boala, nu se intersecteaza cu sanatatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here