Ancel Keys

0

Fa cunostinta cu domnul Ancel Keys,
nu-l cunosti, dar e posibil sa se faca vinovat de moartea unora dintre cunoscutii tai.
Acest cercetator ignorant si lipsit de etica a realizat un studiu observational pe 20 de tari incercand sa coreleze consumul de grasime cu bolile cardiovasculare. Rezultatul studiului a fost unul neconcludent, asa ca a ales 7 tari care se potriveau mai bine cu ipoteza lui ca grasimea dauneaza sanatatii inimii.
Bucurandu-se de prestigiu in comunitatea stiintifica a reusit sa popularizeze aceasta idee si astfel au urmat 50 de ani in care oamenii au fugit de grasimi ca de ciuma si cum nu aveau cu ce sa inlocuiasca grasimile decat cu carbohidrati. Astfel zaharul a ajuns sa se gaseseasca pe scara larga in produsele alimentare.
Urmarile au fost catastrofale: obezitate, diabet, boli cardiovasculare si cancer. Toate au cunoscut o crestere galopanta.
Cine a profitat?

  • Industria alimentara, care putea vinde acum produse realizate cu costuri minime, cu adaosuri mari, fara pericolul perisabilitatii.
  • Industria farmaceutica, preocupata sa trateze, fara sa vindece in realitate nimic…

Cine pierde? Pai toata lumea…
De curand adevarul a inceput sa iasa la iveala, iar multi dintre cei care isi vedeau sanatatea ducandu-se de rapa prin consumul alimentelor fara grasimi, aclamate ca fiind sanatoase, renunta la zahar, adopta o dieta ketogenica si reusesc sa se insanatoseasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here