Coni

2

Un nou stil de viata
Salut, dupa o lupta apriga cu mine, am hotarat sa fac ceva cu cele 104 kg ale mele.

Zis si facut!?!
Totul a inceput in luna noiembrie a anului trecut…
Am renuntat la dulciuri, glucide intr-un cuvant, la carbohidrati, la paste fainoase, paine si bauturi carbogazoase.
Nu m-am plâns și nu am suferit😶. Singura pofta a fost cea de paine proaspata, cand ma gandeam ii simteam gustul si mirosul 🍞.
Ok, dar ce am mancat? Dimineata, iaurt cu afine si nuci pecan, la pranz, ceva proteina, de orice fel, vita, pui, peste, cu salate, cu humus, fara paine. Seara, pana in ora 19, cam la fel. In alte dimineti, ou fiert cu avocado, bacon, masline, branza, etc.

Am si gatit , paine keto, tort keto, omleta keto, tot ce-ti trebuie este imaginatia si un pic de ajutor de la initiati, vezi “be keto be happy” , multumesc pe aceasta cale.

De sarbatori am mancat doar 4 sarmale, da, patru…fara prajituri, fara cozonac si altele, am reusit fara probleme.
In final, luna ianuarie…am slabit pana la 90 kg, cu multa vointa si determinare.

Cam asta a fost si este, un nou stil de viata, hai ca se poate, numai sa vrei…

Multumesc Sebi.

2 COMENTARII

  1. Felicitari …Eu am inceput keto de o luna. Te obisnuiesti, desi e bizar la inceput. Am baut deja vreo doi litri de ulei de masline (cam cu doi mai mult decat in tot restul vietii 🙂 ) mixat cu cacao sau proteine de zer. Am cumparat si slanina si am topit-o ca sa fac untura si jumari (iar un ‘first’ in viata 🙂 )…Ce imi lipseste e doar painea. Nu de pofta ci din obisnuinta. Imi lipseste textura/senzatia care se simte in gura cand mananci orice cu paine…branza goala, branza cu branza, iti da o senzatie gustativa de “mancat in gol” cumva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here