Homocysteine

0

Prima oară am auzit de homocysteine de la Dr. Michael Greger, un fel de Impăratul Cioabă al veganismului. Dacă era vre-un studiu despre veganism pe planetă, el știa de el.

A dat la un momentdat peste un studiu care arată ca veganii, deși nu aveau tensiune și colesterol mureau de infarct în proporție mai mare decat mancătorii de carne.

S-a scarpinat el în creștetul sau vegan nedumerit și a gasit răspunsul: homocysteine! Substanța asta în exces în sânge omoră veganii.

Pe langa omorât vegani, criminalul asta cu sânge rece, provoacă în timpul liber și demența, asta așa ca fapt divers.

De ce aveau veganii exces de homocysteine? Pentru ca nu aveau suficienta vitamină B12. Vitamina asta se gasește în carne și mai ales în ficat. Cum veganii nu mâncau carne, nu aveau B12.

Ai auzit probabil că daca te faci vegan trebuie să iei niste suplimente neaparat, e vorba de B12!

Mancatorii de carne aveau altă problemă, B12 le ieșea pe urechi, dar în schimb ăstia nu aveau acid folic, că nu mancau verdeața deloc.

Deci daca nu vrei să strângi homocysteine și să mori de infarct, manâncă salată verde și ficat, ca să iei acid folic și B12!

Faci așa?! Promiți?!

Bine, atunci mă opresc aici azi și îl las pe Greger să te amuze:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here