Slăbește fără dietă, sport sau cheltuială!

0

Ți-ai promis că anul ăsta slăbești, să moară invidioasele de ciudă și să se tăvălească dușmanii? Evident că de asta o faci, termină cu ipocrizia despre sănătate!

Pute pământul sub tine de lene?! Nu vrei dietă și vrei o soluție gratis că țopăie greierii din buzunarele tale?

Ieși afară!!!

Pe bune, ieși afară în frig și transformă-ți corpul întro mașină de topit șunci!

Vrei să ajuți procesul de ars șunci ca să te încălzești? Poți mânca ardei iuți, ghimbir și scorțișoară Ceylon sau roagă-l pe Marcel/Marcela (ce găsești prin bătătura casei) să îți facă o frecție cu un ulei mentolat. (Păcălești astfel corpul că ai ieși afară în frig.)

Mai jos e explicația pentru Dexteri tocilari, pe care desigur că nu o va citi nimeni:

Există două tipuri de grăsime:

  • aia albă, care-ți atârnă cu mândrie peste curea, de-o făcuși singur cum ai știut și te-ai descurcat – servește un singur scop – rezervă de energie, pentru cazul în care se închide vreo 3 ani Mega Image-ul :)))
  • grăsimea maro, ce se găsește în cavitatea toracică și are un rol mult mai important – să îți țină organele interne calde atunci când e frig, ca să nu mori

Ambele tipuri de șunci au celule ce conțin mitocondrii, niște guguloaie mici și lunguiețe în care se produce energie. Grăsimea maro are mitocondrii mai deșirate, care produc o grămadă de energie necesară încălzirii. Grăsimea albă are mitocondrii mai adunate, ce produc doar câtă energie are nevoie celula.

Corpul are 2 categorii de combustibili:

  1. care ridică insulina – glucide și proteine
  2. care nu ridică insulina – grăsimi alimentare și grăsimi din rezervele proprii, adică grăsimea albă

Insulina comandă grăsimii maro să nu mai irosească energie cu încălzirea și mitocondria se strânge scăzând căldura generată la jumate, deci dacă aștepti în frig în stație la 311, nu-ți lua covrigi că faci cuie de frig.

La fel în condiții de insulină coborâtă, adică atunci când mănânci grăsimi sau ții post (deci mănânci grăsimi de pe fundul propriu), grăsimea albă începe să se comporte precum cea maro, deșiră mitocondriile și produce căldură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here