ȚARA COCA COLA

0

Zece companii dețin toate brandurile din industria “alimentară”. Asta este ceea ce se cheamă big food, multinaționale mai influente decât statele naționale, având cifre de afaceri uriașe, vânzând produse realizate cu cost minim, dar cu adaosuri grase.

Cum reușesc?

  1. Termenul de valabilitate mare, ceea ce de la capul locului exclude posibilitatea de a utiliza componente naturale.
  2. Volume mari de producție, pentru care sunt necesare expoatații agricole mari, care dacă vor să rămână furnizori pentru big food, trebuie să facă multe compromisuri.
  3. Specii de plante mutante, selecționate pentru a da maxim de randament, dar să fie și rezistente la ierbicide.
  4. Ierbicide, precum Glyphosate, care pârjolesc toate plantele în afară de alea modificate genetic să reziste. Mai nou au început să stropească cu astfel de chimicale și culturile nemodificate genetic, pentru a face treieratul mai ușor, ca spicul se desprinde mai ușor de pe o plantă moartă decât de pe una vie
  5. Lipsa fibrelor, nu poți congela ceva ce are fibre că se distruge.
  6. Lipsa enzimelor – natura îți livrează mâncarea la pachet cu multe enzime necesare digestiei, ghinionul lor este că scurtează termenul de valabilitate. Afară!
  7.  Antibiotice – pentru că ajută animalul să crească mai repede, dar și pentru că animalul trăiește în propriul rahat.
  8. Condiții nenaturale de creștere a animalelor: o vacă ce trăiește numai în grajd, mănâncă porumb și nu mișcă niciodată nu va oferii proteine de calitate, pe care corpul uman să le recunoască și să le folosească. Ce urmă palidă de carne o fii în burgelul de la McDonald’s nu va fii folosită să la a clădii mușchi, ci va fi stocată în grăsime ca toxină, că asta e defapt.
  9. Zahăr în orice, că e ieftin, dă dependență și faci bani frumoși cu asta, știe și sponsorul oficial al României la șefia Comisiei Europene, Coca Cola.

Naivule, nu știai că trăiești în țara Coca-Cola?

Ne-au cumpărat ăștia că suntem ieftini și ignoranți!!!

Adică cele mai multe decese premature (boli cardiovasculare, cancer, diabet) sunt cauzate de zahăr și noi ca țară avem nevoie ca sponsor fix de aia care vând apă cu zahăr?!

Cu ce ne sponsorizează mă rog? Cu o fracție din banii pe care îi plătim în sistemul medical în urma lor? Cum compensează ei atâtea destine curmate de consumul de zahăr? Câți diabetici au murit după ce au trăit o viață chinuită, cu amputații, rinichi distruși, iar la urmă cedându-le inima?

Trezește-te și votează cu portofelul!

Cumpără mâncare proaspătă din piață și de la producători mici locali!

Nu mai da banii pe produse alimentare care expiră la anu’, vin în pungă și le vezi brandul la tv. Plătești adaos comercial mai mult decât mâncarea, îți strici sănătatea și apoi intri pe mâna big pharma, care te mai mulge un pic, până dai ortul popii, care deși e parte din cea mai longevivă organizație care a găsit cheia să valorifice ignoranța, pe lângă primii doi chiar arată ca un sfânt.

Simți nevoia să bei ceva, bea APĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here