Trăiască dușmanii mei!

1

După titlul ăsta aștepți probabil să aflii noutăți despre Carmen Șerban sau Jan de la Craiova, îmi pare rău să te dezamăgesc dar articolul este tot despre alimentație și prevenție. :p

Ce încercam să transmit este că adesea poți afla mai multe lucruri utile de la cei care nu sunt de acord cu tine, decât de la cei din baricada ta.

Uite eu țin o dietă keto, dar după ce i-am ascultat pe Berg, Bergman, Darren Schmidt, Feldman, Ivor Cummins, Jason Fung, DeLauer despre ce grozavă e dieta low carb și m-au convins că e o idee bună, apoi mă uit la Gundry, Greger, McDougall, etc. nu pentru că aș fi de acord cu ei, dar dacă sunt chestii în dezavantajul dietei keto, baieții ăștia vor fi primii care să-ți scoată ochii cu ele. Uite un exemplu din China Study:

Acuma eu pietre la rinichi făcui, acid uric am să dau și la alții, colestetol ca pe mână și nici ciclul nu mi-a mai venit de ceva vreme.   :)))

Alt exemplu:

Înțelegi ce vreau să spun? Ăia care iau o pozitie pentru o dietă sau alta sunt tentați să apere poziția pe care au luat-o și vor minimiza posibilele efecte secundare, de aia trebuie să ne uităm și peste gard pentru că de acolo va veni o critică sinceră (deși mult exagerată și cu tușe de bullshit) ce îți poate fi de ajutor ca să preîntâmpini efectele secundare.

Nu-mi place critica așa cum nimănui nu-i place dar realizez că este extrem de utilă și vreau ca atunci când sunt prost să vină unu și să-mi spună, ca să nu continui în prostia mea.

Când m-am apucat de treaba asta cu blogul cineva a spus despre mine că nu scriu în limba română. Am mușcat din telefon, ca să nu-i răspund cu o replică de voie bună despre rudele apropiate, am instalat diacritice și încerc să nu mai mănânc litere. (dar îi sunt recunoscător)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here