Uleiul de cocos

0

Uleiul de cocos este vazut de multi ca fiind exceptional si de altii ca fiind periculos.
Revin la principiul de a nu amesteca niciodata grasimile cu zaharul, deci daca esti consumator de zahar stai la 1km distanta de uleiul de cocos, lafel ca de orice alta grasime.
Daca insa te-ai lepadat deja de satana, intelegand ca zaharul si cerealele sunt lafel de bune pentru tine precum o bataie, sa continuam…
Uleiul de cocos este compus in proportie de 62% din grasimi cu lant mediu (acid caprilic, acid capric si acid lauric), care din sistemul digestiv sunt colectate prin vena portala si trimise in ficat unde sunt transformate in ketone, numa bune de ars ca sursa de energie. Acest proces are doar 3 etape, prin comparatie grasimile cu lant lung pot suporta pana la 26 de etape de procesare pentru a fi utilizate.
Uleiul de cocos este pentru cei pe regim keto ce sunt fructele pentru vegetarieni: o sursa rapida de energie.
Beneficii:

  • Tratament pentru Alzheimer-dat fiind ca oamenii care sufera de aceasta afectiune au probleme in a utiliza glucoza, ketonele pot fi o sursa alternativa de energie, pastrand astfel functiile creierului.
  • Antibiotic natural pentru rinichi, tractul urinar si ficat, dat fiind ca ataca membrana bacterilor si le ucide miseleste. Este astfel util sa consumi asa ceva atunci cand scoti ceva nisip.
  • Reduce inflamatiile si artrita-antioxidantii din uleiul virgin de cocos reduc inflamatiile si trateaza artrita, actionand si ca analgezic.
  • Ajuta la prevenirea cancerului prin faptul ca daca sunt consumate ketone pentru energie, cancerul este lipsit de singurul combustibil pe care il cunoaste: zaharul.
  • Contracareaza inmultirea bacteriei helicobacter pylori, care e un factor de risc pentru gastrita si ulcer
  • Acidul lauric reduce candida
  • Inbunatateste absorbtia vitaminelor liposolubile (A,E,D,K) precum si a electrolitilor
  • Ofera o pauza binemeritata pancreasului si bilei, dat fiind ca nu sunt necesare enzime pancreatice pentru procesararea grasimilor cu lant mediu.
  • Ajuta pielea (fiind eficient in cazul arsurilor, eczemelor, matretii, dermatritei, psoriasis)
    Proprietati de: curatare, hidratare, protectie solara, antimicrobian.
  • Ajuta sanatatea dintilor si a gingiilor prin proprietatile antibacteriene
  • Previne osteoporoza, prin continitul mare de antixidanti, care reduc radicalii liberi. De asemenea uleiul de cocos imbunatateste absorbtia calciului
  • Ajuta in lupta cu diabetul si insulino rezistenta, dat fiind ca ofera corpului un combustibil alternativ fata de glucoza care cauzeaza rezistenta la insulina si diabetul.
  • SLABESTI, pentru ca nu ridici insulina, care este hormonul ce controleaza stocarea de grasime si blocheaza consumul acesteia.
    Uleiul de cocos este ideal pentru fat fasting (post cu grasime), adica nu mananci decat ulei de cocos si slabesti. (cu conditia sa nu razi tot borcanul ca nehalitul)
  • Ideal pentru ingrijirea parului, pentru matreata si par uscat, avand acizii grasi necesari parului.
  • Antiimbatranire, datorita antioxidantilor.
  • Ajuta la echilibrul hormonal, fiind o sursa ideala de grasimi saturate. (Ajuta inclusiv cu nivelul estrogenului din timpul menopauzei)

Veti intreba desigur cum il manac eu si lafel ca si in cazul untului il mananc gol. (dar sigur daca sunt oameni in jur ma imbrac) :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here